LanguageCreated with Sketch.
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GLOBAL
menuCreated with Sketch.
Search
Search

Tekniker til TestLabVil du være med til at videreudvikle vores TestLab?

Micro Matic A/S er moderselskab i den globalt førende leverandør af udstyr til udskænkning af fadøl. Vores filosofi er at levere innovative produkter af høj kvalitet med lokal, regional og global tilstedeværelse. Vi har egen produktion i 6 lande samt salgskontorer og agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere og omsætter for knap 2 mia. kr.


Micro Matic A/S søger en tekniker til snarlig tiltrædelse på vores TestLab, beliggende i Odense.

Vores TestLab hører under kvalitetsafdelingen og udfører uafhængige test af produkter, primært indenfor områderne tryk, flow, temperatur og kraft ved hjælp af moderne testudstyr.


​​​​​​​Om Jobbet

Jobbet består, efter grundig oplæring, i selvstændig opbygning af testopstillinger og gennemførelse af test på baggrund af beskrevne testspecifikationer samt rapportering.

  • Du har sandsynligvis en baggrund som automatikmekaniker, mekaniker, elektriker, industritekniker eller har tilegnet dig tilsvarende teknisk forståelse om mekaniske dele og ved, hvordan de fungerer.
  • Kan du fremstille fixturer og hjælpeværktøjer på drejebænk og fræser, er det yderligere et plus.
  • Al vores dokumentation sker på engelsk og det er derfor en forudsætning, at du kan læse og skrive engelsk på et fornuftigt niveau samt at du behersker IT og Microsoft Office pakken.
  • Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og du kan selvstændigt tilrettelægge din arbejdsdag i forhold til opgaverne.


Interesseret?
Er du interesseret i stillingen, skal du sende dit CV til Quality Manager, Henrik Rasmussen, heras@micro-matic.dk  
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Quality Manager, Henrik Rasmussen på telefon 30733738.


Der er ingen ansøgningsfrist – Vi tager løbende kandidater ind til samtale og lukker stillingsopslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat.