Menu
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GlobalBusiness Procesarkitekt
Til verdens førende leverandør af fadølsudstyrHvem er Micro Matic?
Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter, af høj kvalitet, til bryggerier og udskænkningssteder verden over. Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 13 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, hvoraf ca. 70 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.

Om Jobbet
Vil du være med til at skabe, udvikle og koordinere Danmarks bedste end-to-end-processer på D365-platformen? Er du faglig ekspert i processer og stræber efter at arbejde med både forskellene og lighederne mellem forrentningsenheder for at skabe merværdi? Merværdi er for os et nøgleord i vores daglige arbejde, for processer skal ikke bare være dokumentation - de skal give værdi.

Vi søger en MS D365-arkitekt, der kan være med til at sætte retningen for vores leveranceteam i samarbejde med vores interne team og eksterne leverandører. Er du drevet af de muligheder, som MS365-platformen tilbyder, og har du måske allerede kendskab til løsninger, så er vi lige nu i gang med et stort og spændende projekt, hvis produkt vil være en helt central del af vores brugeres kritiske IT-struktur og vil være med til at optimere deres arbejdsgange, så vi kan være gearet til morgendagens udfordringer.


Din Palet
Du leverer høj faglig sparring på forretningsapplikationer. Du skal være med til at højne den generelle procesmodenhed i organisationen og kommer til at drive optimeringsindsatser ud fra en struktureret, databaseret tilgang.

Vi bruger alle primærområderne i AX, og forventer du har et bredt vidensniveau og erfaring indenfor ERP-procesområderne (Trade & Logistics, Finance, Production & Planning). Dertil har du erfaring med at designe, implementere og videreudvikle ERP-platforme.  

Som person er du engageret, positiv og kommunikerer stærkt på alle niveauer. Du trives med en høj grad af kompleksitet og arbejder struktureret, når du planlægger og eksekverer. Selv i modvind er du proaktiv og tager ansvar for at få vendt ”plejer” til nye muligheder.

Derudover forventer vi at du:

  • Bidrager aktivt til udvikling og vedligehold af proceshierakier og proceslandskaber
  • Kan skabe og facilitere udarbejdelse af procesdokumentation, kravsspecifikationer og procesoptimeringer på tværs af lokationer
  • Er vant til at arbejde i strategiske projekter fra ide- til implementeringsfase
  • Nyder at agere i krydsfeltet mellem forretning og IT
  • Bidrage til at sikre udnyttelse af de muligheder IT-systemerne giver for effektivt arbejde i organisationen gennem forretningsanalyse og systemforståelse
  • Beskrive brug og anvendelse af vores IT-værktøjer
  • Måske har indsigt i data management, Robotic Process Automation (RPA), Business Intelligence (BI) og Enterprise Architecture (EA)

Tag del i rejsen
Vi står dagligt over for en række spændende IT-udfordringer, som vi løser både individuelt og i teams, for at yde den bedst mulige service overfor ca. 1.000 interne IT-brugere. Vi har til mål at hjælpe forretningen med at implementere de mest effektive IT-løsninger og sikre kontinuerlig optimering og automatisering.  

Som led i en gennemgribende transformation af Micro Matic udvider vi IT-teamet.  

Du er vant til at være ”Gate Keeperen", der bevarer konsistens og ensartethed, effektiviserer og reducerer forretningens risici.

Derudover ser vi gerne, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har opnået erfaring inden for optimering, standardisering og automatisering af processer. Samtidig er du god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk, og du har erfaring med procesejerskab og implementering af dette samt forandringsledelse. Du er vant til at facilitere workshops og drive initiativer, ligesom du har erfaring med procesmodellering.  

Som person tager du ansvar, er determineret, konceptuelt tænkende og har en pragmatisk tilgang. Du er desuden samarbejdsorienteret, respektfuld, nytænkende og har et holistisk mindset. Da implementeringerne tager udgangspunkt i forskellige destinationer, skal du have mulighed for rejsedage i begrænset omfang.


Vi tilbyder
Faglig og personlig udvikling i et stærkt internationalt IT-miljø. Vi tilbyder et fællesskab i en afdeling, hvor vi spiller hinanden gode og får tingene til at lykkes. Vi vægter faglighed og humor højt.  

Du tilbydes et spændende job med masser af indflydelse på det fremtidige ERP-setup. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger i en international koncern, hvor din viden og evne til at skabe solide systemer vil være efterspurgt.

Den fysiske placering er i Group IT i Odense, og den organisatoriske forankring bliver til Group IT Manager, hvor selve projektledelsen for nyt ERP-system ligeledes er forankret.


Vil du med på rejsen?
Kontakt os allerede nu, hvis du ser dette som en mulighed for dit næste karriereskift. Vi afholder samtaler løbende. Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Group IT Manager, Tina Sellebjerg på tsel@micro-matic.dk. Eller på telefon 2085 9038.

Mail din ansøgning og CV med mærket ”Business Procesarkitekt” til: micromaticjob@micro-matic.dk.  

Tiltrædelse hurtigst muligt.  

Vi glæder os til at høre fra dig.