Menu
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GlobalBusiness ProceskonsulentHvem er Micro Matic?
Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter, af høj kvalitet, til bryggerier og udskænkningssteder verden over. Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 13 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, hvoraf ca. 70 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.

Om Jobbet
Vil du være med til at skabe, udvikle og koordinere Danmarks bedste end-to-end-processer på D365 platformen? Er du faglig ekspert i processer og stræber efter at arbejde med både forskellene og lighederne mellem forretningsenheder for at skabe merværdi? Merværdi er for os et nøgleord i vores daglige arbejde, for processer skal ikke bare være dokumentation - de skal give værdi.


Hvem er du?
Du leverer høj faglig sparring på forretningsapplikationer. Du skal være med til at højne den generelle procesmodenhed i organisationen og kommer til at drive optimeringsindsatser ud fra en struktureret, databaseret tilgang.

Du har et bredt vidensniveau og erfaring indenfor ERP-procesområderne (Trade & Logistics, Finance, Production & Planning). Dertil har du erfaring med at designe, implementere og videreudvikle ERP-platforme.

Du kan være ”Gate Keeperen", der bevarer konsistens og ensartethed, effektiviserer og reducerer forretningens risici.


Hvad tilbyder vi?
Faglig og personlig udvikling i et stærkt internationalt IT-miljø. Vi tilbyder et fællesskab i en afdeling, hvor vi spiller hinanden gode og får tingene til at lykkes. Vi vægter faglighed og humor højt.

Du tilbydes et spændende job med masser af indflydelse på det fremtidige ERP-setup. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger i en international koncern, hvor din viden og evne til at skabe solide systemer vil være efterspurgt.

Den fysiske placering er i Group IT i Odense, og den organisatoriske forankring bliver til Group IT Manager, hvor selve projektledelsen for nyt ERP-system ligeledes er forankret.


Kontakt os
Mail din ansøgning og CV med mærket ”Business Proceskonsulent” til: micromaticjob@micro-matic.dk.

Tiltrædelse efter aftale.