Log in
LanguageCreated with Sketch.
GlobalBusiness Application SpecialistHvem er vi?

Micro Matic A/S er global markedsleder inden for udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter af høj kvalitet til bryggerier og udskænkningssteder verden over.

Vi har egne fabrikker i seks lande, salgskontorer i 13 lande samt et stort netværk af agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, hvoraf ca. 100 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.


Jobbet

Har du fokus på processer, og brænder du for at sikre drift, digitalisere forretningsprocesser og automatisere forretningsgange? Vil du være medspiller i en gradvis migrering af koncernens ERP-setup fra en AX 4.0 og en AX 2009 til en fuldt integreret D365-løsning, så er det dig, vi mangler som en vigtig del af vores internationale IT-team. Løsningen indebærer, at både salgsselskaber og produktionsenheder beliggende forskellige steder i verden skal på den samme platform med både globale og lokale forankringer.

Du får en afvekslende hverdag og kommer til at arbejde i feltet mellem forskellige AX-versioner og tredjepartprodukter, og som forretningskonsulent har du snitflader til store dele af organisationen, både til vores internationale IT-key user organisation og til de forskellige forretningsenheder og brugere lokalt og internationalt. Til alle selskaber er implementeret, vil du ved siden af projektet arbejde med support af brugere og udvikling på alle AX-versioner.

Opgaverne vil bestå i forberedelse til det nye setup fra en foranalysefase efterfulgt af en periode, hvor implementeringen bliver omdrejningspunktet for dine aktiviteter. Sideløbende med dette vil du, sammen med kolleger i ERP-teamet, være ansvarlig for at supportere organisationen med nødvendige løsninger til det bestående ERP, både på AX 4.0 og AX 2009.

Mere konkret kommer din hverdag til at bestå af:

  • Sparring med ERP-teamet om integrationer, arkitektur og setup-muligheder
  • Både inden, under og efter migreringen – vedligeholdelse og udvikling af miljøerne, så det understøtter centrale forretningssystemer samt vores behov for BI-rapportering
  • Dokumentering af processer og setup, så organisationen i størst mulig grad har mulighed for at blive selvhjulpent
  • Support til andre støttesystemer med relation til D365
  • Deltagelse i den daglige drift og support af det nuværende AX-setup


Kvalifikationer

Indgangsvinklen til jobbet kan være mange, så længe du har opbygget solid erfaring som ERP-konsulent – eksternt hos et af AX-konsulenthusene eller internt i en større organisation – gerne som produktionskonsulent, men dette er ikke et krav. Du har sikkert arbejdet med opgaver inden for understøttelse af forretningsprocesser og ikke mindst migrering til nye versioner samt supportering af brugere i dagligdagen.

Du har måske allerede været en del af D365. Og du har måske teknisk flair på SQL eller integrationer til forskellige eksterne systemer. Det vigtigste er, at du på baggrund af din forståelse for forretningssystemer samt naturligvis din indsigt i forskellige AX-versioner vil se en udfordring i at yde et meget vigtigt bidrag til en succesfuld migrering til D365, hvor der er fokus på procesoptimering og opfølgning på vores gevinster.

Du trives med at arbejde med en bred berøringsflade, og du ser det som et aktiv at være en del af en stor international koncern, hvor du har mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med et team af dedikerede kolleger og nøglepersoner i de forskellige forretningsenheder.

Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og du har mulighed for at rejse i begrænset omfang i forbindelse implementering og support over hele verden. Og så gør det bestemt ikke noget, at du har humor. Vi arbejder i et uformelt miljø med stor medbestemmelse på dit arbejde.


Du tilbydes

Faglig og personlig udvikling i et stærkt og internationalt IT-miljø.

Du tilbydes et spændende job med masser af indflydelse på det fremtidige ERP-setup. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger i en international koncern, hvor din viden og evne til at skabe solide systemer vil være efterspurgt.

Den fysiske placering er i Group IT i Odense, og den organisatoriske forankring bliver til Group IT Manager, hvor selve projektledelsen for nyt ERP-system ligeledes er forankret.

Interesseret?

Lyder det, som om det kunne være en god mulighed for dit næste karriereskift, så send os en ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende. Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til Group IT Manager, Tina Sellebjerg, på tsel@micro-matic.dk.

Mail din ansøgning og CV med mærket ”Business Application Specialist” til: micromaticjob@micro-matic.dk.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.