LanguageCreated with Sketch.
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GLOBAL
menuCreated with Sketch.
Search
Search

UDVIKLINGSINGENIØR

​​​​​​​ til verdens førende leverandør af fadølsudstyr.

Vil du være en del af en spændende global virksomhed?

Hvem er vi?
Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer.

Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter, af høj kvalitet, til bryggerier og udskænkningssteder verden over. Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 13 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere, hvoraf ca. 100 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.  


Vi søger en udviklingsingeniør til at indgå i vores innovationsteam
Med start hurtigst muligt, vil du blive en del af vores innovationsteam i Odense. Vi servicerer dagligt vores internationale salgsteam og globale kunder med en bred pallette af opgaver.
Dit fokusområde vil være det strategisk vigtige produktområde FlexiDraft og dine opgaver relateret til dette, vil være lige dele udvikling og drift. Du vil både supportere vores produktion og samtidigt fremtidssikre løsningen via nye udviklingsprojekter.

I dit arbejde er du kundefokuseret og sikrer at kunderne får deres tilpassede løsninger til tiden. Udover opgaverne med FlexiDraft, får du mulighed for at udvikle dig til vores in-house specialist på øl-haner. Arbejdet vil være alsidigt og kræver at du tænker løsninger, og arbejder på tværs af forskellige komponenter.  


Vores forventninger til dig:

  • Du har solid erfaring 3D-CAD, gerne Inventor
  • Erfaring med formværktøjer i plast og stål er et plus
  • Du forstår at arbejde i et team og hjælper dine kollegaer når nødvendigt
  • Du er ingeniør med 0-5 års erfaring fra tidligere jobs
  • Du skal kunne arbejde på engelsk både mundtligt og skriftligt


Ansøgning
Vil du være med til at udvikle morgendagens innovative løsninger til udskænkning af drikkevarer i en global virksomhed? Så send din ansøgning samt CV til micromaticjob@micro-matic.dk

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristoffer Hjorth, Director, Innovation & Product Management på telefon +45 3080 1674 eller mail Krihj@micro-matic.dk

Samtaler vil blive holdt løbende og stillingen besættes hurtigst muligt