Menu
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GlobalERP Business Partner
Til verdens førende leverandør af fadølsudstyrHvem er Micro Matic?
Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter, af høj kvalitet, til bryggerier og udskænkningssteder verden over. Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 13 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, hvoraf ca. 70 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.

Om Jobbet
Vil du være med til at skabe, udvikle og koordinere Danmarks bedste end-to-end-proces? Vi er startet på et stort og spændende projekt, hvor D365 er et centralt element i at optimere vores brugeres kritiske arbejdsgange.

Kommer du fra en rolle med ansvar for business-systemer, hvor du i høj grad har drevet det i tæt samarbejde med forretningen og dens ressourcer? Har du et stærkt blik for de forretningsmæssige processer, og hvordan de kan understøttes digitalt? Er du tovholderen, der sammen med forretningen og organisationen driver løsningerne i mål? Og motiveres du af at gennemføre succesfulde forandringsprocesser og forankre dem ved support, træning og kommunikation?

Så er det dig vi mangler som en vigtig del af vores internationale IT-team. Du kan være med fra start, og projektet vil påvirke organisationen på tværs af hele værdikæden. Løsningen indebærer, at både salgsselskaber og produktionsenheder, beliggende forskellige steder i verden, skal på den samme platform med både globale og lokale forankringer.

Du får en afvekslende hverdag og kommer til at arbejde i feltet mellem IT og business.
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Designe, udvikle og drive en ny fælles procesplatform
  • Deltage i og bidrage til udviklingsprojekter på tværs af Micro Matic
  • Implementere og forankre nye procesmetoder og værktøjer
  • Udvikle procesdokumentation, løbende procesforbedringer og procesmonitorering sammen med forretningen
  • Definere udviklingsbehov for Micro Matics procesmodenhedsrejse
  • Samarbejde med kolleger om øget automatisering af processer og arbejdsgange
  • Rådgive, inspirere og motivere Micro Matics forretningsenheder i arbejdet med processer

Din fornemste opgave bliver at sikre, at forretningens behov er i fokus. Du vil arbejde på tværs af hele organisationen med brugere og ledere for at sikre, at ERP og øvrige IT-systemer bliver udviklet og vedligeholdt i forretningsøjemed og her med speciel fokus på afklaring af forretningens processer, og hvorledes dette kan gøre os klar til at udskifte vores nuværende Dynamics AX med et nyt D365.


Kvalifikationer
Vi bruger alle primærområderne i AX og forventer, at du har et bredt vidensniveau og erfaring indenfor ERP procesområderne (salg og logistik, finans, produktion og planlægning). Dertil har du erfaring med at designe, implementere og videreudvikle ERP-platforme og øvrige applikationslandskaber. Programmering i AX sker i samarbejde med ekstern AX-partner.

Du trives med at arbejde med en bred berøringsflade, og du ser det som et aktiv at være en del af en stor international koncern, hvor du har mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med et team af dedikerede kolleger og nøglepersoner i de forskellige forretningsenheder. Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og du har mulighed for at rejse i begrænset omfang i forbindelse implementering og support over hele verden.

Du er som person engageret, positiv og kommunikerer stærkt på alle niveauer. Du trives med en høj grad af kompleksitet og arbejder struktureret, når du planlægger og eksekverer. Selv i modvind er du proaktiv og tager ansvar for at få vendt ”plejer” til nye muligheder. Desuden forventer vi, du har mulighed for rejsedage i begrænset omfang.


Du tilbydes
Faglig og personlig udvikling i et stærkt og internationalt IT-miljø. Vi tilbyder et fællesskab i en afdeling, hvor vi spiller hinanden gode og får tingene til at lykkes. Vi vægter faglighed og humor højt.

Du tilbydes et spændende job med masser af indflydelse på det fremtidige ERP-setup. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger i en international koncern, hvor din viden og evne til at skabe solide systemer vil være efterspurgt. Den fysiske placering er i Group IT i Odense, og den organisatoriske forankring bliver til Group IT Manager, hvor selve projektledelsen for nyt ERP-system ligeledes er forankret.  


Vil du med på rejsen?
Kontakt os allerede nu, hvis du ser dette som en mulighed for dit næste karriereskift. Vi holder løbende samtaler. Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Group IT Manager, Tina Sellebjerg på tsel@micro-matic.dk eller på telefon 2085 9038.

Mail din ansøgning og CV med mærket ”ERP Business Partner” til: micromaticjob@micro-matic.dk.