LanguageCreated with Sketch.
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GLOBAL
menuCreated with Sketch.
Search
Search


Projektleder

Tekniske Projekter


Vil du være med til at videreudvikle vores PT afdeling?


Hvem er vi?
Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter, af høj kvalitet, til bryggerier og udskænkningssteder verden over.Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 13 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden.
Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere, hvoraf ca. 100 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.


Jobbet
Med reference til virksomhedens Project Manager og som medlem af PT afdelingen på 4 personer, får du ansvaret for både større og mindre projekter. Projekterne vil primært dreje sig om omkostnings-optimering, kvalitetsforbedring eller implementering af ny teknologi. Jobbet kræver, at du er teknisk velfunderet med indgående kendskab til optimering af automatiske og manuelle arbejdsprocesser, gerne med dokumenterede resultater.
PT afdelingen servicerer både udviklingsafdeling og produktionen og du vil således få en bred kontaktflade i hele organisationen.


Kvalifikationer
Den ideelle kandidat har erfaring med projektarbejde i en international virksomhed. Koncernsproget er engelsk og det forventes at du er fortrolig med dette i skrift og tale.
​​​​​​​Du har en relevant praktisk og  teoretisk uddannelse og flair for IT herunder 3D CAD og Office pakken. Som person er du selvstændig, aktionsorienteret, vedholdende og systematisk, og din arbejdsform er præget af energi, gennemslagskraft og overblik. Det er ligeledes vigtigt at du kan overholde deadline og få afsluttet dine projekter. Da afdelingen servicerer produktionssteder i flere lande, skal du forvente en årlig rejseaktivitet på ca. 20-30 dage.


Du tilbydes
En spændende udfordring i en vækstorienteret virksomhed, hvor der vil være store muligheder for at skabe rammerne for dit eget job, og hvor du møder en hverdag, der løbende vil udfordre dine faglige og personlige egenskaber. Du bliver en væsentlig nøgleressource i et uformelt team med fokus på samarbejde og professionalisme. Gage- og ansættelses­vilkår bliver forhandlet individuelt.
Al henvendelse behandles naturligvis fortroligt.


Interesseret?
Er du den rette til opgaven, skal du maile din ansøgning og CV med mærket ”Projektleder PTA” til: micromaticjob@micro-matic.dk

Ansøgningsfrist: 1. januar 2022.

Tiltrædelse: 1. marts 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.