LanguageCreated with Sketch.
Log in
LanguageCreated with Sketch.
GLOBAL
menuCreated with Sketch.
Search
Search

Teknisk designer
til verdens førende leverandør af fadølsudstyr

Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter, af høj kvalitet, til bryggerier og udskænkningssteder verden over.Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 13 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden.Vi beskæftiger ca. 700 medarbejdere, hvoraf ca. 100 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.

Vi søger en engageret teknisk designer til at indgå i vores innovations team
Med start hurtigst muligt, vil du blive en del af vores innovationsteam i Odense. Vi servicerer dagligt vores internationale salgsteam og globale kunder med en bred pallette af opgaver.
Dette kan både være koncepttegninger af nye produkter til understøttelse i salgsprocessen, tegninger af nye produktkonfigurationer til en udvalgt kunde eller implementering af nye produkter i vores ERP-system (vi anvender Axapta). Så ønsker du en omskiftelig hverdag, hvor verden er din legeplads? Så er vi stedet for dig.


Vores forventninger til dig:

  • Du har solid erfaring med 3D-tegninger i Inventor eller Solid Works
  • Du har erfaring med ERP-systemer (Axapta vil være en fordel, men ikke et krav)
  • Du har teknisk flairDu forstår at arbejde i et team og hjælper dine kollegaer når nødvendigt
  • Du er uddannet teknisk designer, teknisk assistent eller konstruktør
  • Du skal kunne arbejde på engelsk både mundtligt og skriftligt


Ansøgning

Vil du være med til at udvikle nye morgendagens innovative løsninger til udskænkning af drikkevarer udstyr i en global virksomhed?
​​​​​​​Så send din ansøgning samt CV til micromaticjob@micro-matic.dk

Skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristoffer Hjorth, Director, Innovation & Product Management på telefon +45 3080 1674 eller mail Krihj@micro-matic.dk

Samtaler vil blive holdt løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!