Log in
LanguageCreated with Sketch.
GlobalTest Manager (ERP-udrulning)
Til verdens førende leverandør af fadølsudstyrHvem er Micro Matic?
Micro Matic A/S er global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til udskænkning af fadøl og andre drikkevarer. Vores virksomhed er bygget på at levere innovative produkter af høj kvalitet til bryggerier og udskænkningssteder verden over.

Vi har egne fabrikker i 6 lande, salgskontorer i 14 lande, samt et stort netværk af agenter over hele verden. Vi beskæftiger ca. 1.000 medarbejdere, hvoraf ca. 70 er ansat på vores hovedkontor i Odense, og omsætter årligt for ca. 1,5 mia. kr.

Om Jobbet
I forbindelse med opgradering af vores ERP-system til D365 søger vi en Test Manager. Vil du være med til at udvikle vores teststrategi og hjælpe vores brugere til at forstå vigtigheden af at få testet processer inden idriftsættelse? Har du erfaring med test management, og vigtigst forstår du den effekt, en given testløsning har på forretningen? Vi er i gang med et stort og spændende projekt med D365 som omdrejningspunkt, og en central del af dette er at få udarbejdet en god teststrategi for implementeringen og for driften, hvorfor vi søger en erfaren Test Manager.

OM dig
Forstår du at føre forandringsledelse, så test bliver en naturlig ting for fremtidige implementeringer og opgraderinger? Kan du håndtere de givne interessenter? Ved du hvem, der for dig er de vigtigste bidragsydere, og kan du få gennemført og godkendt opgaverne indenfor deadline? Kender du til faldgruber, kan tegne en risikoprofil og formidle scenarier og konsekvenser til dine samarbejdspartnere? Så er det dig vi mangler som en vigtig del af vores internationale IT-team.  

Som Test Manager arbejder du tæt sammen med projektleder om at sikre, at vi kommer i mål med vores projekter. Vi udvikler ikke selv softwareløsninger, men du evaluerer og varetager kontakten til leverandøren for at sikre, at løsningerne lever op til de kravspecifikationer, vi sammen med slutbrugerne har udarbejdet. Du kan se frem til en varieret arbejdsuge, hvor opgaverne afhænger af, hvilken fase projekterne er i. Du vil blandt andet få ansvaret for at:

 • Vurdere behov for testomfang og udformning af testplan samt struktur for denne.
 • acilitere test i samarbejde med forretningen og leverandører.
 • Sikre gennemførelse af testplan: styring, opfølgning og rapportering.
 • Sikre godkendelser og idriftsætning med Microsoft.
 • Udvikle testdokumentation sammen med forretningen.
 • Kvalitetssikre kravspecifikationer i forbindelse med test.
 • Deltage i den løbende videreudvikling af vores testplatform, værktøjer, metoder og processer.
 • Arbejde med automatisering af testscripts.  


Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du:

 • Har erfaring med testområdet fra en lignende stilling som Test Manager.
 • Har erfaring med testdiscipliner som fx udarbejdelse af testplaner, ressourceestimering og interessenthåndtering.
 • Er god til at motivere andre, og at du har den nødvendige erfaring til at lede andre, koordinere opgaver og sikre, at vi kommer i mål.
 • Forstår at udfordre både forretningen og leverandører (og nogle gange dine nære kolleger) – og du er ikke bange for at stille dig i front som repræsentant for test og kvalitet.
 • Du kan navigere i et bredt landskab af interessenter, hvor du motiverer både interne og eksterne samarbejdspartnere til at sikre, at vores IT-systemer lever op til vores kvalitetskrav.
 • Du trives med at arbejde med en bred berøringsflade, og du ser det som et aktiv at være en del af en international koncern, hvor du har mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med et team af dedikerede kolleger og nøglepersoner i de forskellige forretningsenheder.  
 • Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og du har mulighed for at rejse i begrænset omfang i forbindelse med testarbejdet og support over hele verden.  
 • Du er som person engageret, positiv og kommunikerer stærkt på alle niveauer.
 • Du trives med en høj grad af kompleksitet og arbejder struktureret når du planlægger og eksekverer.
 • Selv i modvind er du proaktiv og tager ansvar for at få vendt ”plejer” til nye muligheder.


Du tilbydes
Faglig og personlig udvikling i et stærkt og internationalt IT-miljø. Vi tilbyder et fællesskab i en afdeling, hvor vi spiller hinanden gode og får tingene til at lykkes. Vi vægter faglighed og humor højt.

Du tilbydes et spændende job med masser af indflydelse på det fremtidige test-setup. Du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger i en international koncern, hvor din viden og evne til at skabe solide systemer vil være efterspurgt.

Den fysiske placering er i Group IT i Odense, og den organisatoriske forankring bliver til Group IT Manager, hvor selve projektledelsen for nyt ERP-system ligeledes er forankret.  


Vil du med på rejsen?
Kontakt os allerede nu, hvis du ser dette som en mulighed for dit næste karriereskift. Vi holder løbende samtaler. Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Group IT Manager, Tina Sellebjerg på tsel@micro-matic.dk eller på telefon 2085 9038.

Mail din ansøgning og CV med mærket ”Test Manager” til: micromaticjob@micro-matic.dk.